Sport & Spel

Wij zijn te bereiken via: Telefoon: +31(0)108421349 en Email: info@wiltraco-verhuur.com of het contactformulier.

Wij beschikken over verschillende soorten fiets-simulatoren. De fiets-simulatoren zijn draadloos te koppelen aan de verschillende soorten software. We hebben o.a. een fietstafel, energiefietsen om apparatuur mee op te laden, Lichtkolomfietsen, lichtslangfietsen, blenderfietsen voor het maken van smoothies, BikeBattle fietsen om verschilende parcours te fietsen die zichtbaar zijn op het beeldscherm en caloriefietsen.

Wij zijn in het bezit van voetbalmaterialen. We hebben twee verschillende soorten voetbalboardings die op elke locatie geplaatst kunnen worden. Het voetbalspel poolsoccer, het spel pool alleen dan op een tafel van 8x4 meter met voetballen. Ook hebben we verschillende afmetingen voetbaldoelen en klein materiaal zoals ballen, pilonnen, fluitjes, hesjes en meer.

Wij hebben verschillende soorten race activiteiten. De racefietstafel is een spel waarbij de fiets gekoppeld wordt aan een slotcar formule 1 wagen, hoe harder u trapt hoe sneller de wagen over het parcours gaat, let op bij de bochten moet u een klein beetje afremmen. Of onze racesimulatoren die gekoppeld worden aan een scherm.

Zijpe 14

3086 HZ

Rotterdam

Netherlands

KvK: 24239294

BTW: NL.0847.58.193.B02

Tel: +31(0)108421349

Email: info@wiltraco.com

Copyright @ All Rights Reserved