Roei simulator huren

Wij zijn te bereiken via: Telefoon: +31(0)108421349 en Email: info@wiltraco-verhuur.com of het contactformulier.

Roei-simulator / Ergometer huren


Leg verschillende waterparcours af via de roei - simulator. De roei - simulator wordt aangesloten op een fitness roei apparaat, via de sensoren kan de computer bepalen hoe hard je roeit en laat dus virtueel jouw bewegen op het scherm. De roei simulatoren zijn voor individueel gebruik en kunnen met meerdere aan elkaar gekoppeld worden waardoor er echt een competitie / wedstrijd ontstaat. De Roeimachine-simulator software is ook te koop en makkelijk aan te sluiten op uw eigen roeimachine thuis of op uw fitness-school.

Calorie roei simulator huren


De calorie roei simulator is een simulator waarmee u de deelnemers virtueel verschillende dranken en etenswaren kunt laten verbranden. Met de calorie roei simulator kunt u de deelnemers laten zien / voelen hoeveel ze moeten bewegen om bijvoorbeeld een hamburger uit het lichaam te verbranden. In de software plaasten wij het aantal Kcal van het product., op het scherm is te zien hoe lang de deelnemers bezig zijn om het product te verbranden. De calorie roei simulator maakt het sporten nog leuker.


Battle roei simulator huren


Met de roei battle simulator is het mogelijk om met meerdere tegen elkaar de strijd aan te gaan. Op het scherm is te zien wie voorop roeit, de tijd en hoe hard er door de deelnemers wordt geroeid. De roei simulator is een leuke manier om het roeien onder de aandacht te brengen. Terwijl u beweegd gaat uw poppetje ( roeier ) vooruit op het scherm.

Zijpe 14

3086 HZ

Rotterdam

Netherlands

KvK: 24239294

BTW: NL.0847.58.193.B02

Tel: +31(0)108421349

Email: info@wiltraco.com

Copyright @ All Rights Reserved