Over ons

Wij zijn te bereiken via: Telefoon: +31(0)108421349 en Email: info@wiltraco-verhuur.com of het contactformulier.

Wiltraco heeft een aparte afdeling voor de verhuur van materialen. Het aanbod van deze materialen varieren van beachsporten tot podia en van simulatoren tot handbalgoals. Alles wat u nodig heeft voor u sportevenement kan Wiltraco Verhuur u bieden.


Wiltraco houdt zich bezig met de organisatie van kleine evementen. Wiltraco neemt graag zelf de organisatie van evenementen in handen. Van beach sportdagen voor de gemeente tot een open dag voor uw bedrijf, Wiltraco regelt het voor u.


Wiltraco heeft een aparte afdeling voor de uitvoering en acitivatie van concepten.We willen innovatief en vernieuwend blijven door de nieuwste concepten te bedenken en/of uit te voeren. Wiltraco is hier nu al een aantal jaren mee bezig en de heeft al een aantal van deze concepten kunnen uitvoeren.


Wiltraco heeft een aparte afdeling voor de verkoop van materialen. Het aanbod van deze materialen lopen van atletiek tot voetbal en basketbal tot virtuele spel materialen.Bent u geinterreseerd in het aanschaffen van materialen voor eigen gebruik of voor u vereniging? Neem dan contact met ons op.Hoofdwebsite:


Verhuurwebsite:


Fit4Vit ( fitness voor fitaliteit )


Verhuur simulatorenReferenties

Zijpe 14

3086 HZ

Rotterdam

Netherlands

KvK: 24239294

BTW: NL001305348B96

Tel: +31(0)108421349

Email: info@wiltraco.com

Voorwaarden


Copyright @ All Rights Reserved