Loopband simulator huren

Loopband simulator huren


De loopband-simulator is een simulator die samen met u de virtuele wereld in stapt. Ren verschillende virtuele rondes terwijl u echt fysiek bezig bent. Alles wat u insteld op de loopband simulator doet uw virtuele personage. Hardlopen op de loopband simulator wordt hierdoor nog leuker. De Loopband-simulator software is ook te koop en makkelijk aan te sluiten op uw eigen loopband thuis of op uw fitness-school.

Calorie loopband simulator huren


Met deze calorie loopband simulator is het mogelijk om de deelnemers te laten zien / voelen hoeveel er bewogen moet worden om verschillende soorten voedsel of drankjes te verbranden. Op het scherm van de loopband simulator kunnen we verschillende soorten voedsel tonen. In de software wordt aangegeven hoeveel Kcal dit product is. De deelnemers kunnen beginnen met lopen en of rennen op de loopband simulator en zien op het scherm het product verdwijnen. Zodra het product volledig verdwenen is hebben de deelnemers het product verbrand in het lichaam.


Battle loopband simulator huren


Bent u op zoek naar een loopband simulator waarmee u verschillende parcours kunt rennen? De loopband battle simulator is de ideale loopband simulator hiervoor. Deze loopband simulator is te volgen via het tv scherm. Op het scherm is o.a. te zien wie voorop rent en hoeveel km per uur er wordt gerend door de loper. De loopband battle simulator maakt het hardlopen nog leuker.