Race fietstafel huren

Verantwoord sporten tijdens de 1,5 meter samenleving ( Covid-19 virus ). Wij plaatsen transparanten wanden tussen elke fietsopstelling, hierdoor is de deelnemer beschermt.

Auto Racebaan Fietstafel Simulator Huren.


Wie kent niet het vermaarde TV Programma Holland Sport waar prominente gasten op een racefiets tegen elkaar fietsen en waarbij zij door zo hard mogelijk te fietsen een miniatuur fietsje voort bewegen `over`een wielrenfietstafel. Als opvolger Hebben wij nu de Auto Racebaan Simulator fietstafel waar je met 2 of 4 personen gelijktijdig de snelste tijd kan neerzetten. Hoe harder je fietst des te sneller gaat je race auto over het parcours. Jij en het publiek ervaren dit spektakel alsof ze op het circuit zijn. Deze 2 of 4 voudige race fietstafel simulator brengt het ploegenelement en het samen in competitie presteren naar boven ( op de tafel ) voor zowel de deelnemers en de toeschouwers. De fun, sport en game factor is in deze race fietstafel simulator compleet een optimaal aanwezig. Ontspanning door inspanning voor iedereen die aan deze activiteit deelneemt of als toeschouwer mee beleefd. Maximaal 4 deelnemers gelijktijdig fietsen. De snelste wint en komt als eerste aan bij de finish. 2 of 4, 6KU fietsen

De beide tafels zijn inklapbaar, hierdoor is het dus mogelijk om de tafels overal te plaatsen. Bij de 4 persoons race fietstafel worden vier fietsen geleverd op standaards en heeft als afmetingen 2.90x1.25 meter. De 2 persoons race fietstafel wordt met twee fietsen geleverd op standaards en heeft als afmetingen 2x1.20 meter.

Adres

Zijpe 14

3086 HZ Rotterdam

Netherlands

Gegevens

KvK: 24239294

BTW: NL001305348B96

Verhuur voorwaarden